Bosch-autodele


Optimalt udsyn i al slags vejr

Regn eller sne. Dag eller nat. Bosch Aerotwins innovative design og teknologiske fordele giver et viskerresultat uden lige.

Find dine viskerblade

Hvor kan jeg købe mine nye viskerblade?

0 Forhandlere Forhandler

De bedste viskerblade fra Bosch

Aerotwin

Med patenteret Power Protection Plus-teknologi giver Bosch Aerotwin-viskerblade optimal viskerydelse i al slags vejr, støjsvag drift og længere levetid. Bosch Aerotwin har tilpassede fjederskinner fremstillet af højteknologisk Evodium-stål. Disse fjederskinner sikrer et ensartet tryk over hele bladenes længde, så bladene skubbes ind på forruden, og våde pletter, der kan hæmme udsynet, undgås – og dette sker uden vibration eller støj. Når Aerotwin kombineres med et aerodynamisk design, der reducerer vindmodstanden, opnås den mest støjsvage funktion.

Ud over den innovation, der giver Bosch Aerotwin en fantastisk ydelse, har vi gjort installationen så let og sikker som muligt. Det intelligente adaptersystem gør det muligt at skifte viskerblade på bare få minutter på alle almindelige viskerarmstyper, samtidig med at de samme standarder overholdes som for dele, der er fremstillet af originaludstyrets producent.

Er du i tvivl om, hvilke viskerblade din bil bruger?

Find dine viskerblade